Movento Stern, la xarxa de concessionaris i tallers oficials de Mercedes-Benz, va fusionar el món del motor i de la gastronomia en un esdeveniment reservat per a clients, celebrat el passat 14 de novembre.
L'esdeveniment, dirigit per Joaquim Badia, gerent de Movento Stern, al costat d'una comitiva de la companyia, va tenir lloc a la Taverna del Ciri, a Terrassa (Barcelona), un restaurant d'alt prestigi del xef i presentador de TV3 Marc Ribas.
La vetllada va comptar amb la presència d'un grup exclusiu de clients de Movento Stern, concretament per a propietaris dels models Mercedes-AMG, els qui van tenir l'oportunitat de gaudir d'una experiència gastronòmica única.
Al mateix temps que es van crear converses sobre els avantatges i prestacions de vehicles de màxim rendiment, esportivitat i eficiència, com són els AMG, els assistents van gaudir d'un menú gourmet elaborat per Marc Ribas.
Aquesta cita promoguda per Movento Stern va posar de manifest el seu propòsit per oferir experiències elevades per als seus clients, més enllà de la venda i manteniment d'automòbils. Amb aquesta iniciativa, la companyia va consolidar encara més la relació amb el seu públic, creant moments únics que combinen la innovació, la gastronomia i el luxe automobilístic.