El xocolater Lluc Crusellas, recentment guardonat amb el premi al Millor Xocolater del M贸n, va oferir aquest dijous, 10 de novembre, un showcooking a les instal路lacions de Sarsa Terrassa.
L鈥檈sdeveniment va comptar amb l鈥檃ssist猫ncia de m茅s d鈥檜n centenar de clients del concessionari de Movento, que van poder gaudir de la proximitat i els coneixements del jove pastisser.
Crusellas va arrencar la seva pon猫ncia introduint al p煤blic la seva traject貌ria dins del m贸n de la cuina professional i la seva experi猫ncia al concurs. Durant la xerrada, va agrair a Sarsa haver-li cedit un CUPRA Formentor, amb el qual ha pogut viatjar per tota Espanya en aquests 煤ltims mesos.
El cuiner, procedent de la comarca d鈥橭sona i deixeble de Nandu Jubany, va explicar de manera senzilla i entretinguda d鈥檕n prov茅 el cacau i com s鈥檜tilitza al m贸n de la pastisseria. Seguidament, va procedir a presentar els seus bombons m茅s caracter铆stics, entre els quals van destacar el de blat de moro torrat o el que contenia galeta speculoos.
Durant una hora i mitja els assistents van passar una estona entretinguda i divertida en la qual van poder desvirtualitzar a un dels personatges del m贸n de la cuina amb major projecci贸 avui en dia.
L鈥檃ctivitat va concloure amb un obsequi als assistents per part de Sarsa Terrassa.
Sens dubte va ser un esdeveniment excel路lent que va aconseguir apropar la cultura de la pastisseria a la gent de Terrassa.