El xocolater Lluc Crusellas, recentment guardonat a la Gran Gala de la Pastisseria 2023 i reconegut com a Millor Xocolater del Món al 2022, va oferir aquest dijous, 16 de juny, una enriquidora masterclass i un tast a les instal·lacions de Sarsa Vic.
L’esdeveniment va comptar amb l’assistència de més d’un centenar de clients del concessionari pertanyent a Movento, que van poder gaudir de la proximitat i els coneixements del jove pastisser, imatge de la concessió.
Crusellas va començar la seva ponència introduint al públic la seva trajectòria dins del món de la cuina professional i la seva experiència al concurs. Durant la xerrada, va agrair a Sarsa haver-li cedit un CUPRA Formentor, amb el qual ha pogut viatjar per tota Espanya en aquests últims mesos.
El cuiner, procedent de la comarca d’Osona i format a les cuines del reputat xef Nandu Jubany, va explicar de manera senzilla i entretinguda d’on prové el cacau i com s’utilitza al món de la pastisseria. Seguidament, va procedir a presentar els seus bombons més característics, entre els quals van destacar sabors sorprenents com el blat de moro torrat o la galeta speculoos.
Durant una hora i mitja els assistents van passar una estona interessant i distesa en la qual van poder desvirtualitzar a un dels personatges del món de la cuina amb major projecció avui en dia.
L’activitat va concloure amb un tast de xocolates, un pica-pica de cloenda i fotos amb en Lluc Crusellas a les concessions d’Audi i Volkswagen.
Va ser un esdeveniment enriquidor que va aconseguir apropar la cultura de la pastisseria i la gastronomia als clients de la zona.
Mitjançant la celebració de l’activitat, des de Movento es va poder reflectir l’aposta de l’empresa per la comarca d’Osona.